perjantai 22. marraskuuta 2013

Leikittäiskö vähän?

Nyt se on innostunu leikkimään vihdoin! Ehkä sille tuli joku yksivuotisvillitys? Tai sitten se on seonnut. Joka tapauksessa nyt se leikkii ja leikkii ja vaan leikkii. Eilenkin sain heitellä ja kiskoa sen kanssa lelua yli puoli tuntia putkeen. Ennen se ei ole jaksanut kiinnostua lelusta kuin korkeintaan viideksi minuutiksi kerrallaan. Nyt se leikkii jopa yksinään! Taidetaan vihdoin päästä kunnolla lelupalkkauksen makuun.


Viime viikollahan Veikko täytti 1 vuoden! Se on jo iso ja hieno poika. :) Järkeäkin alkaa olla päässä jo aika paljon, vaikka fiksu pentuhan tuo on aina ollutkin. Yksivuotissynttäreiden kunniaksi Veikko päätti viime viikolla hommata jonkin ärhäkän suolistotulehduksen, johon piti käydä antibiootit hakemassa. Nyt Veikko on jo onneksi kuitenkin kunnossa. :)

Aloitettiin nyt se rally-toko ja vaikuttaa tosi mukavalta! Sopii meille tällä hetkellä kyllä paremmin kuin toko ja Veikko on ihan innoissaan. 




Agilityssa ei oikeastaan mitään uutta tai sen kummempaa. Tavoitteet on ensi kesässä... :) Saas nähdä mihin päädytään. Ainakin möllikisoihin, jos ei muuta. Veikko kyllä osaa, mutta kunhan minä pysyisin perässä vielä. :D

P.S: Nyt se väsyi! Hankaloitti hieman kirjoittamista, kun Veikko toi lelua vähän väliä syliin. "Heitä se taas! Hei, vedetään yhessä tätä! Heitä se!" Sisällä ei kyllä saisi riehua, mutta no joo... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti