keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Sitä sun tätä

Oli loistava viikonloppu Seinäjoella! Veikkokin vaikutti tykkäävän pentutreffeistä. :) Saatiin myös paljon uusia hyviä vinkkejä koulutusjuttuihin.


Veikko uskaltautui ihan itse käväisemään joessa uimassa eilen. Tosi nopeasti kylläkin. Ja minäkin uskalsin jopa käydä kahlaamassa, huhhuh...

Veikolla jalat komiasti...

Uimisen jälkeen käytiinkin vanhainkodilla ilahduttamassa vanhuksia. Vähän yllättäen tuli vierailukutsu, mutta mentiinpä kuitenkin. Veikko ensin tarkkaili sivusta tilannetta kiinnostuneen oloisena, ja pianpa tuo menikin jo tutustumaan häntä heiluen kaikkiin. Kaikki vaikutti tosi iloisilta Veikon vierailusta ja Veikko sai hirveästi kehuja ja rapsuja. :) Tuota vois tehdä enemmänkin ja mahdollisesti kesällä tehdäänkin.


Ollaan nyt tässä treenattu ihan uudella innolla jotenkin. Esteiden menemistä siis lähinnä, joka sujuu aikas hyvin. :) Niin ja no oppihan Veikko ihan uuden tempunkin; kyljelleen menemisen.

Tämän päivän treenit vaihtuikin kaupunkikävelyyn, mikä ehkä vähän harmittaa, mutta näkeepähän muita koiria ainakin. Torstaina päästään kuitenkin sitten taas treeneihin. :)


Nyt on ollut muuten huomattavasti mukavampaa olla tuolla huikean kokoisella takapihalla, kun saatiin vihdoinkin aita siihen. Ei Veikko enää pääse naapurin pihalle tai pyörätielle...



.


4 kommenttia:

  1. Ihana Veikko!! Tulkaa joskus Tampereelle niin voidaan treenat yhdessä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepä oliskin muuten kivaa! :) Pitääpä pitää mielessä :)

      Poista
  2. Voi vitsit, Veikon oma piha. :)

    VastaaPoista